Teknoloji

Ücretsiz Star Wars: Hunters, Haziran Ayında Geliyor

Duyurulalı uzun zaman olmuş olan ücretsiz Star Wars: Hunters, en nihayetinde çıkış tarihine kavuştu. Önümüzde hemen hemen bir aylık bir zaman var. Oyun ile ilgili detaylar da haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage iOS Çıkış Tarihi Duyuruldu


BossAlien ve NaturalMotion tarafından Android ve iOS tabanlı mobil cihazlar ve Switch için geliştirilen ve Zynga tarafından da yayınlanacak olan ücretsiz Star Wars: Hunters, 2021 yılının Şubat ayında duyurulmuştu. Vespaara gezegeninde geçecek. Aradan geçen zaman zarfında sesi solu çıkmayan oyunun, 4 Haziran 2024 tarihinde yayınlanacağı resmiyet kazandı.

Star Wars galaksisi genelindeki Hunter’lara katılarak yüksek riskli rekabetlere katılacağımız üçüncü kişi arena dövüşü oyununda, ekibimiz ile koordineli olarak ilerleyebileceğiz. Kendi becerilerimizi farklı taktikler ile ortaya koyabileceğimiz ve daha çok karakter odaklı olacak Star Wars: Hunters, karakterlerimizi özelleştirmemize ve etraftan ganimet toplamamıza olanak tanıyacak iken, yeni silahlar ve donanımlar ile daha güçlü bir konuma gelmeye çalışacağız.

İlk günden Ewok Village, Mos Espa Podrace, Dune Sea Outpost, Death Star Crossfire ve Vendor Railyard olmak üzere beş farklı arena olacak iken, üç farklı sınıf ve dört farklı oyun modu da bizi bekleyecek. Karakter sınıflarından Damage, adına uygun olarak güçlü saldırılar yapabilecek iken Support ise ekibe destek için sağlık yenilemesi gibi özelliklere sahip olacak. Tank ise arenadaki hakimiyet için büyük fayda sağlayacak.

Oyun modları tarafında yirmi eliminasyona ulaşan ilk takımın kazanacağı Squad Brawl, değişen kontrol noktalarını ele geçirmeye çalışacağımız Dynamic Control, kontrol noktalarının büyük bir kısmını kontrol etmemizin ve azimle savunmamızın gerekeceği Power Control ve iki takımın TR0-F33 isimli Trophy Droid’e sahip olmak için mücadele edeceği ve ilk % 100’e ulaşanın kazanacağı Trophy Chase isimli modlar bulunacak.

damal-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu